All posts in “анасон”

Салата со печено цвекло и анасон / Baked beetroot and fennel salad

весела пролетна салата. печеното цвекло е многу, многу вкусно, а ако не сте пробале анасон до сега, не се мислете многу. има интересен, свеж вкус, малку како сладок кромид, малку како… анасон.

Continue Reading…