All posts in “ѓумбир”

Сладолед од свеж ѓумбир / Ginger ice cream

сладоледов е ненормален. ненормално вкусен. инспирацијата е од тука, ама јас пак како основа го искористив рецептот за сладолед од мајка ми. не знам дали е повкусен овој од ѓумбир или оној од анасон, ќе морам пак да го направам тој од анасон и да споредам.

Continue Reading…