All posts in “kohlrabi”

Печени ендивии и салата од келераба / Baked endives and kohlrabi salad

престојот во холандија кај маја и џипу секогаш е поврзан со јадење интересни јадења и пробување нови состојки. овој пат тоа се ендивија и келераба, и двете многу вкусни и многу здрави.

Continue Reading…