Бара е суринамско јадење, нешто како мекица со зачини. ја јадевме наполнета со пилешко месо и љуто сосче.

Print Friendly, PDF & Email
previous post: Dinner at the Ming Kee Indonesian Restorant
next post: Light Buttermilk Pancakes

Leave a Reply