проверете го нашиот рецепт за крап на кромид со кој гостуваме на блогот diethood.

check our recipe for roasted carp and onions at diethood.

Print Friendly, PDF & Email
previous post: Перничиња со кисело млеко / Yoghurt pillows
next post: Бомбици со кокос / Coconut balls

Leave a Reply