ситно сецкано по трет пат има поклон за вас, овој пат заедно со electrolux. поклонот е овој готвач полн со рецепти на пареа. јас веќе почнав да правам некои работи од него, а ќе може и некој од вас ако оставите коментар на овој пост до понеделник, 19ти јули, до 19 часот, со одговор на прашањето “кое јадење зготвено на пареа би сакале да го видите на ситно сецкано?”

со среќа!

Print Friendly, PDF & Email
previous post: Цвекло на пареа / Steamed beetroot
next post: Американски блондиес ……….. Blondies

Leave a Reply