со помош на random.org го избравме кирев за добитник на electrolux готвачот со рецепти на пареа. честитаме, кирев, и пиши ни ја адресата за да ти го испратиме.

Print Friendly, PDF & Email
previous post: Американски блондиес ……….. Blondies
next post: Пржени лепчиња со тиквици и печурки / French toast with zucchini and mushrooms

Leave a Reply