овде немаше многу готвење, освен слаткото од јагоди кое го направи мајка ми, вафлите се од кам маркет, а бананата е исецкана на кругчиња.
можете да ставите какво сакате овошје и какво сакате слатко или мармалад или мед или стопено чоколадо.

Print Friendly, PDF & Email
previous post: Ориз со тиквици
next post: Ребра во црвено вино и цвекло печено во фолија

Leave a Reply