За да ви покажеме колку многу се радуваме што имаме толку фанови и пријатели на Фејсбук, решивме да организираме уште еден поклон – кувар од Рејчел Реј ‘Еxpress Lane Meals – a 30 minute meal cookbook’. За можноста да го добиете куварот станете фан на Ситно Сецкано на Фејсбук и оставете коментар/одговор на прашањето поставено таму.

Со среќа и фала што не читате !


To show you how happy we are to have so many fans on Facebook, we decided to do another giveaway for our Facebook fans – a cookbook by Rachel Ray ‘Expres Lane Meals – a 30 minute meal cooboook’. For the chance to enter the giveaway, become a facebook fan of Sitno Seckano and leave a comment/response to the question posted there.

Good luck and thank you for reading !

Print Friendly, PDF & Email
previous post: Песто од магдонос или ‘имам енергија за само 5 минути во кујна’
next post: Добитник на куварот ……….. Giveaway winner !!

Leave a Reply