Добитник на куварот на Рејчел Реј е Цвета Перусевска Јончевска. Честитки за Цвета ! Фала на сите кои не подржуваат на Фејсбук и кои учествуваа во дискусијата за омилен/а ТВ кувар /куварка! Цвета, прати ни имејл на sitnoseckano@gmail.com, со детали каде да ти ја пратиме книгата.

The winner of the Rachel Ray cookbook giveaway is Cveta Perusevska Joncevska! Congratulations to Cveta and thanks to everyone who participated!

Print Friendly, PDF & Email
previous post: Поклон за фановите на Ситно Сецкано на Фејсбук … Giveaway for our Facebook fans
next post: Пита со наут / Chickpea filo pie

Leave a Reply