Беше супер да се видат коментарите на некои од нашите читатели ! Ви благодариме за честитките и убавите зборови.

Добитник на првиот поклон од Ситно Сецкано е коментаторот бр. 5 Тони Костов (избран преку http://www.random.org/). Тони, ти честитаме и се надеваме списанието ќе те инспирира да зготвиш нешто интересно. Пиши ни на нашата адреса: sitnoseckano@gmail.com за да ти го пратиме подарокот по пошта !
И во иднина ќе организираме слични награди за читателите на блогот.
Ви посакуваме пријатно готвење и јадење !

 

It was fantastic to see the comments of some of our readers !
And finally here is the winner of our first giveaway: Commenter No. 5 Toni Kostov (chosen via http://www.random.org/). Congratulations to Toni ! Hope you enjoy the magazine and are inspired to cook lots of delicious food.
Big thanks to everyone who commented ! We hope to have many more giveaways on the blog so keep coming back ! Thank you for reading !
Print Friendly, PDF & Email
previous post: Поклон / Our first giveaway
next post: Пита со јаболки / Apple pie

Leave a Reply