Во последно време Ситно Сецкано има сè повеќе читатели, а ние сме среќни што со вас ги делиме нашите рецепти. Блогов исто така постои скоро цела година – што многу нè радува! По овој повод организиравме доделување подарок. Џејми Оливер долго време нè инспирира и имаме неколку од неговите кувари. Сега постои и Џејми списание полно со прекрасни фотографии и неверојатни рецепти. Подарокот е една копија од изданието на списанието Џејми за февруари/март. За да учествувате, оставете коментар на овој пост и кажете ни кое ви е омилено домашно јадење. Рокот за коментари е четврток, 18 февруари, 7 часот навечер. По затворањето на коментарите, ние ќе ги внесеме во www.random.org за да добиеме победник. Во четврток вечер ќе го откриме победникот на Ситно Сецкано, а списанието ќе му го пратиме по пошта.
Со среќа и благодариме што нè читате!
Sitno Seckano has gained a lot more readers recently and we cannot be happier or more excited to share our cooking and recipes with you. This blog is also almost a year old and we wanted to celebrate that. So we’ve organized our first ever giveaway. Jaime Oliver has long been an inspiration to us and we have few of his cookbooks. And now he has a magazine with stunning photographs and amazing recipes. So we have a copy of the February/March issue of Jaime magazine for one of our readers. All you have to do to enter the giveaway is leave a comment to this post, telling us what your favorite homecooked meal is. We will then enter all the comments into www.random.org which will produce the winner. The contest will end Thursday 18th February at 7 pm. The winner will be announced later Thursday night! We will mail the magazine to the winner.
Good luck and thank you for reading!
Print Friendly, PDF & Email
previous post: Chocolate cupcakes ………. Чоколадни капкејкс
next post: Добитник на списанието … Giveaway winner

Leave a Reply