во Икеа прават многу добри ќофтенца со некое сосче од некоја скандинавска бобинка, кое е благо, ама сепак иде со ќофтенцата.
А и добри торти прават.

Print Friendly, PDF & Email
previous post: Fruit smoothie
next post: Мелено месо на индиски начин (Keema matar)

Leave a Reply