ова е најомилената салата на сите од скопскиот дел на ситно сецкано.

this is our favourite salad of all time, here in the macedonian part of sitno seckano.

Print Friendly, PDF & Email
previous post: Галета со јагоди / Strawberry galette
next post: Ручек за Теа / Lunch for Tea

Trackbacks for this post

  1. Панзанела / Panzanella | sitnoseckano
  2. Тавче гравче / Baked beans - Sitno Seckano

Leave a Reply